martes, 22 de julio de 2008

Tots muntant cap a la...FONT DEL CAVALLER!


Qué dia!! El serpentí, la paella, el " que li anem a fer...", les marxes mores i cristianes... i l'entraeta, maeu quin puntasso!!! Una barra lliure instalda i tot, després va vindre la verbena... Jo crec que ixe dia ningú de l'esquadra es bufaria....(ironia al màxim).

I l'assaig del dia de després molt bé (excepte les persones que no van vindre i que no tenien excusa...) Açò pinta bé!!!

Esperem posar el "molt" entre "pinta" i "bé" de la frase anterior. Però per això es necessita l'assistència de tots. Hi ha gent que encara no ha acudit a ningún assaig encara...bé esperem que el pròxim siga el complet de l'esquadra (Hem sóm 18).

Serà el diumenge d'aquesta setmana a les 6 de la vesprada en el maset nou. No falteu, és molt important, anem a establir ja les posicions i asatjar nous números.

NO FALTEU!!!

Si voleu escriure alguna coseta (opinar del dissabte, dels assatjos...) poseu-ho i doneu un poc de videta a la pàgina!!jaja.

Inga salut Kalís, fins el diumenge!!

(PD: Les fotos del dissabte, al meu espai)

Josens

1 comentario:

ESQUADRERO dijo...

Esa es la mejor foto, i menos mal que no continuaste con la camara, pq las de despues... jajaja, mejor no dejar datos... XD

enga ta luego jose

edu

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.