lunes, 13 de abril de 2009

Última tanda d'assajos!


Molt bé Kalís, com ja sabeu les festes ja són una realitat i els assatjos arriben al seu punt i final. El principi del fi comença aquest mateix dilluns 13 d'abril al maset nou de 7 a 9 de la vesprà. Aquest mateix horari es repetirà fins aquest dijous 16. El divendres vorem com quedem ja que com sabem és l'acte de "l'assaig fester". Continuarem el dissabte, ja vorem si en alguna caseta o al maset, segons com pugam. Acabarem amb el diumenge en el maset i ja per fi el dilluns 20, on si podem assatjarem pel matí al maset, i ja de nit anirem a una caseta (si voleu la meua) per a després fer l'últim assaig a la plaça, per a medir distàncies i posicions.

Amb tot, només recordar-vos que el dia de l'entrà dinarem al Sevillano al preu de 10 euros el menú. Saber també que teniu que traure's el tiket per a dinar el 3 dia al maset (dia de Moros i Cristians) , a un preu de 15 euros.

Ara sí, només hem queda dir que passeu unes inmillorables festes de moros i cristians '09, que les disfruteu com si estiguerem locos, i que a pesar dels brugals en cola, se'ns quede en el record per a sempre. Bones festes Kalís!!!

Visca Sant Jordi, Visca els Moros Vells, Visca l'esquadra K-Alí-Motxo!!!

No hay comentarios:

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.