lunes, 6 de abril de 2009

Assatjos i dia de Glòria!


Kalís!! Primer, felicitar a tot el món per la bona entraeta que ens vam pegar, que de segur la guardarem al baul dels recorts, així que enhorabona!

I ara el que toca és posar-se a la faena. Així que hem proposat que el pròxim dijous dia 9 d'abril (dijous sant) siga un dia assatjísitc complet. Aquest és el mini plàning:

- A les 11 del matí al maset (no vos dorgau).

- Cap a les 2 del migdia farem un paronet i anirem a dinar (ja vorem si al maset o en alguna caseta, això es vorà sobre la marxa).

- Després de dinar reprendrem l'assaig al maset.

Segurament el divendres també hi haurà assaig, al igual que el dissabte, així que estigau atents. Com sabeu, es prega la màxima assistència, i més encara aquestos dies, quan només falten dos setmanes per a festes.

Per altra banda, hem estat debatint alguns membres de l'esquadra què fer per al dia de Glòria i hem cregut convenient anar als Cristians. Aquest és un dinar que se'ns oferiex a un preu de 15 euros, ademés de comptar amb tant temptadora barra lliure. Així que molt atents per favor, ja que els tikets només estan a la venta fins aquest dimecres a Caixa Ontinyent. Doneu-vos pressa doncs!

Bé Kalís, es va guanyar una batallens a l'entraetens però tot continua, un no parar..A LA GRAN BATALLENS!!

No hay comentarios:

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.