lunes, 30 de marzo de 2009

Entraeta, increible però cert...JA TOT ÉS FESTA!


Kalís, començen unes de les nostres festes més influents de les nostres vides i començem com tots sabem amb l'acte tan màgic i esperat com és l'entraeta. Com vam dir, aquest cap de setmana no hi haurà assatjos (entraeta, concert...), però estigau atents ja que a partir del dia 9 ja són vacances de setmana santa i molt possiblement tingam que assatjar tots els dies que tingam disponibles.

Ara bé, el que toca pensar ara és en aquest divendres 3 d'abril, i res de res ens pot turbar el pensament optimista: Pronòstic del temps favorable, soparot en el Mariola, desfilar davant de banda, discomòbil al maset... Tot açò ho enllaçem en una paraula: Il·lusió, la que tenim en ser oficial i donar-ho tot per a la nostra filà, la que tenim per a que els dies d'aquesta setmana passen a velocitat de llum i de sobte es pare en un 3 d'abril que es presenta memorable.

Amb tot, només queda dir que (qui puga) ens reunirem a les 6 de la vesprada en el Wanabia per a fer el "previo". Poc després, allà a les 7 menys quart ens reunirem tots al restaurant Mariola, i qui reste, tindrà un seient reservat, així que no vos preocupeu!

Vos deixe en unes quantes enquestes "graxioses" ja típiques per a traure resultats el dia de l'entraeta!

Espere que la setmana se'ns passe lleugera! Amunt Kalís i fins divendres en... La Batallens Màxima!!!

Foto: Record de l'última entraeta '08.

No hay comentarios:

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.