martes, 3 de marzo de 2009

Homes de quadres...vos cride a la Batallens!


Primer de tot, i com no pot ser d'altra forma, dir-li a Hermo que el que ha fet, deixant aspectes personals, és aconseguir que una persona complixca un somni, i eixe tipus d'actes ho aconsegueixen poques, molt poques persones. Així que vulguera expressar-li tota la meua màxima gratitud de deveres, perquè se que per a ell açò suposa un gran esforç. Amb tot, he de dir que precisament Hermo ha sigut el meu mentor per a fer de cabo, així que intentaré seguir els seus passos i fer-ho el millor que puga o sàpiga per a intenar igualar el seu nivell.

Per altra banda, i ara dirigint-me a tots els Kalís, he de dir que l'estructura del nostre projecte que nosaltres anomenem "somni" ja té els fonaments disposats. Ara entre tots, és la nostra feina fabricar els mitjans i els mètodes per a que aquesta meta siga possible, i per a que al tant utòpic primer lloc del sorteig de caps i esquadres no es faça tabú per a les veus que parlen.

Podem, i no només això, ho aconseguirem! Ja que sóm una esquadra unida de cap a peus sense cap punt dèbil, perquè la nostra amistad soporta tot tipus de crítiques, perquè K-Alí-Motxo és més que tres paraules unides per un guió, ja que ixe mateix enllaç és el que ens defineix a tots.

Perquè la K simbolitza el nostre cor que trau a la llum els nostres sentiments més profunds. Perquè l' ALÍ representa l'amistad magnànima que tenim.
Perquè MOTXO sóm nosaltres, i nosaltres ho sóm tot.


Perquè sapigau que anem a la batallens, i que les coses estan millor que mai. La família dels Kalís es disposa a marxar, i sense cap contradicció que ens puga parar, hem dispose a cridar:

ENCARA QUE NO TINGAM TOTES LES DE GUANYAR, AMB MOLTA FORÇA HO ANEM A INTENTAR. I LA VICTÒRIA QUE ARA HEM ACONSEGUIT ÉS ESTAR TOT EL MÓN INDUBTABLEMENT UNIT, PER AIXÍ I AMB EL PRIVILEGI DE SOMIAR, PODEM PENSAR-HO, A PER TOTES HEM D'ANAR!!!

Dedicat a tots els Kalís, a la gent que ens dona el seu suport i especialment a Hermo. Sempre a la vostra disposició, "Josens".

Recordeu : Aquest dissabte 17 març a les 5 en el maset nou. No falteu!

No hay comentarios:

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.