domingo, 6 de abril de 2008

'08 EntRaETa!!!!



Silenciooooooooooo!!!! Aquesta frase ja típica que es presenta ser com una seria candidata a "Frase de festes '08" es va fer sentir per tots els racons de la entraeta, aunque no es va produir exactament lo que la paraula diu...jaja. Els Kalís, des de que vam entrar en el maset allà a les 7 i mija (alguns en la Cope), vam disfrutar de la nit, això sí, no ens van posar tan aclamat ví com és La Casta Eusebio La Casta.

Poc després, quan mils de fotos vam tirar fen el ppffffff en la boca, una veu ens va dir que teniem que ixir del maset....una hora després vam ixir ben carregaets i va ser el encontre total kalimotxero. A partir d'ahí vam buscar la dixosa 6 banda i darrere d'ella vam marxar a colp de rallà d'espasa i cap a munt! Que esquadra deu meu! A l'entrar a la plaça no caviem literalment! I preparats ja pa presentar armes (cubates) ens va vindre el subidón de la bella peça " Als Moros Vells", i emosionats vam acabar una Entraeta que com se sol dir no ens va deixar indiferents a ningú i que ja ha marcat unes festes que es presenten amb molt bon color i atractiu pels sentits.


Donar-vos les gràcies per una altra vegada, fer sortir els nostres sentiments tant d'esquadra com de comparssa i guanyar-se així poc a poc una reputació, que de deveres, sona molt bé!


Agraïr també a Rubén (el nou) com es va incorporar de bona gana a la nostra esquadra.


Dirvos que fins a festes hi han dos sopars de previs, m'agradaria que posareu en el comentari si aneu o no, jo per la meua part dic que si.


Per ultim, totes les fotos estàn colgades en el meu espai del msn, així que si algu les vol les pot descarregar d'ahí.


I ara només cal afegir....


VISCA L'ESQUADRA K-ALÍ-MOTXO!!!!!

VISCA ELS MOROS VELLS!!!

PD: serieu uns kraks si algú actualitzara de volta en quant! Adeu Kalís!

1 comentario:

ESQUADRERO dijo...

Ye, pedazo entraeta! no hay más que hablar..

EDU

PD: si que ire a las cenas

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.