miércoles, 2 de abril de 2008

El iaio Paco, un kalí més...


Aquest divendres és un dia especial, un dia en que fa uns anys, quan els nostres noms encara no costaven entre la llista morovellística (bé, el de Edu si...) va passar que al ixir en la entraeta, mos va "tocar" davant de la esquadra del iaio Paco i demés, aleshores el cao d'aquella iaia esquadra va vindre a per nosaltres i va dir:


Silencioooo!!!! A comportar-se com uns Moros Vells!!!

Pero en eixe moment el iaio Paco va entrar en escena i li va dir: Ací cadascú pot viure la festa com vulga!!! Vinga Josenet ( que és com hem diu mauelo, te llògica = Jose + net) a desfilar!!!

I així va ser com el iaio Paco és va convertir en un simpatitzant de la nostra esquadra. Per ell i per totes nostres families i amics, que ens veuen desfilar amb una rialla en la cara, o un puro, tot val. Per tots ells...jo clame un Visca!!!!


..........2 dies...................



Que arribe ja!!!!!

1 comentario:

ESQUADRERO dijo...

Clar que si! Per Paco el barber que no solo es simpatizante de la esquadra, sino que tambien es anfitrión (para muestra la paella del sabado).

Por él y por todos nuestros familiares que nos han enseñado a vivir las fiestas cada uno a su manera (aunque la forma de vivir las fiestas de la escuadra de mi padre y del de saul (esquadra el desastre) no se diferencie mucho de la nuestra...)

Viva la esquadra K-Alí-Motxo!
Viva los familiares de la esquadra!
Y que vivan els Moros Vells!

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.