viernes, 11 de abril de 2008

Rememorant vells temps...
















I ara abans de festes 2008, que millor que un recordatori de festes d'anys anteriors: quan la etapa dels palomos i la gent tenia eixes cares de xiquets ("inocents, que començaven a bufar-se); i sobre tot les hores i hores de fira...sentats als bancs dels cotxes de xoque sense descans. eh? que dieu? ps que continuem igual, clar. Però, més desgastats i amb més ganes de festa enkara si cap...
En aquell temps el calimotxo era soles una beguda que mos donava emilio pa sopar i pa anar de concert....i no com ara que k-alí-motxo es la .


Jose Enrikens

4 comentarios:

ESQUADRERO dijo...

Mira Enrik teu e arreglat un poc, fins i tot te firmat que te s'havia oblidat...este Enrik...ai mare! ale a bufarse ja!!!!


silenciooooooooooooooooooo

ESQUADRERO dijo...

Hey com va?
Demane publicament perdo per no haver avisat de que no anava anar a la entraeta, però fins a l'ultim moment no hu vaig saber.... i també avise que enguany no podre anar tampoc a festes (coses de la vida...)

picoli

pd: el blog molt way! jaja

ESQUADRERO dijo...

Mira tu si està ací Picolí!!! xe si k es deveres k es vam tirar a faltar osti, la nit no va arribar al 10 perque faltava Picolí! jajaja, bé espere que estigues be, a i una noticia! som la oficial pa l'any que ve així que tindras k vindre a asajar e?

inga i posamos la direccio del teu mail aixina xarrem

bo k vaja be!

ESQUADRERO dijo...

jajaja el meu msn es david_bs90@hotmail.com

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.