viernes, 18 de abril de 2008

Esquadra, amics, vos desitje BONES FESTES!!!




Els cors palpiten més que mai, les llums s'atisben al nostres interiors, els vítols s'escampen pels carrers, les emocions cremen els nostres sentits, la mitja lluna es sent per tots els costats, Sant Jordi ens presta il.lusions a raudals.


Amb cadenes d'alegria muntem cap a la plaça, l'herbero no para de rodar, i amb el puro amb la mà, cantem una sonora cançò que ens dona de pensar. Rialles a més no acabar, quatre dies sense parar, humor, beguda i molt que menjar. Desfilar, disfrutar, caminar sense parar, baixant cap al maset per a poder descansar. Poc temps ens hem d'asentar, ja que la magia ens té que envoltar.


Corregam amics cap a dalt! que l'esquadra que tenim ara,és un tresor ben preciat! No trobarem la llàstima, no sabrem que és el desànim, passarem de l'aburriment, marginarem la tristesa...


I es que sóm l'esquadra K-Alí-Motxo, la que sempre munta capa la plaça i acaba per triomfar, per això vos dedique jo aquestes sencilles paraules kalís, perque no es suficient amb desitjar-vos unes Bones Festes, no és suficient, això ja està per assabentat.


Amb la carisma que tenim i els rasgues que ens identifiquen, jo cride des d'ací, anigam de FESTES amics, muntarem i baixarem carrers, beurem herbero i ballarem, i amb l'amistad que tenim conjunta EN LA PLAÇA, TRIONFAREM!!!!



VISCA L'ESQUADRA K-ALÍ-MOTXO!

VISQUEN ELS MOROS VELLS!

VISCQUEN ELS MOROS I CRISTIANS!

VISCA SANT JORDI!


Dedicat a la meua esquadra, que tans moments per al record man deixat...i els que ens queden!!!!!



Josens.

5 comentarios:

Unknown dijo...

¡Si señor! ¡Que bonito, tú! Jose, ché, estas hecho un poeta, de prosa, pero poeta de todas formas.

¡Viva Jose y viva la escuadra k-ali-motxo!

Edu

ESQUADRERO dijo...

ke krack ke eres jose!!!!!! aixo es un discurs kom deu mana, se m'han posat els pels de punta. eske ha sigut un discurs ke pot fer emocionar-se a kualkiera.

ke visca la nostra escuadra!!!!

i esta nit soparet!!!!!

JA TOT ES FESTA!!!!!! Els herberos, els cubates, els puros... Ja fa olor a festa i ja es palpa en el ambient les ganes de tots de les nostres festes.

Tosens

ESQUADRERO dijo...

...puto josens...te juro q me emocionado...ya te lo dije en a otra actualizacion tio...ERES UN KRACK!!!si señor...eres una persona de puta madre...y cada vez estoy mas orgulloso de ser moro viejo y de compartir estas fiestas y todas las q nos esperan junto a ti y junto a todos los demas...sois la poya!!!

Viva a escuadra K-Alí-Motxo!!!
Viva San Jorge!!!
Viva Joseee!!!
...Y AMUNT!!!...jeje!


Riko!

ESQUADRERO dijo...

ye jose tio eres la (piiiii) poya!!!!!!jeje
eres un vertader moro vell, xk sens allò k molts no senten,veus allò k molts no veuen(i no em referixc al herbero,ron...)...
k si!k sta nit festa al maxim i k seu passarem d p.m.

EM KDAT A ALGUN HORA PA FERSE EL PREVI¿¿¿???KNT
VISCA L'ESKUADRA KALIMOTXO!!!
VISCA ELS KALIMOTXETS!!!
VISCA ELS MOROS VELLS!!!
I X MIS SANTOS COJONES, K VISCA EL PATRO SAN JORDI!!!!!!

pd: ye riko, menos fumar krack eee, jeje es coña tk

ESQUADRERO dijo...

el d'avants era jo, vull dir

VIMI

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.