viernes, 25 de abril de 2008

Eusebio! Eusebio

Bueno para que luego no se pierda el material original y oficial de la esquadra aqui dejo públicada para todo el mundo la versión del chiki chiki de la esquadra que Josens se curró para el día de la vespra y que a mi me ha tocado mantener a buen recaudo para un futuro archivo histórico XD.

Más que nada es para que os hecheís unas risas mientras recordaís las fiestas pasadas ante la perspectiva de vuelta a la puta rutina de siempre.

Edu

1 comentario:

ESQUADRERO dijo...

Dios que crac ahí el Edu poniendo i tot la cançò en original ! jajaja . que bo que bo... aquí os dejo la letra, por si no se ve bien en la foto:
EUSEBIO EUSEBIO!

Ser K-Alí-Motxo mola mogolló, es pegues bona festa per tots els racons. Posam un cubata o també un herbero, porta ací la birra o la Casta Eusebio.
Desfila Gallet, desfila Enriquesa, desfila Sabinens amb una cervessa, desfila Picolí, desfila naxens, desfila Gonsalo davant de nosaltres.
I el K-Alí-Motxo desfila així:

1- Got en la mà.
2- El puro encés.
3- Rallà d'espasa.
4- Entrà en la plaça.

Sóm els K-Alí-Motxos, sóm els K-Alí-Motxos, l'esquadra que diuen que estem tots locos. Les xulles en vinagre, silencio vota a Sensio, porta ací les cervesses, mira nyas tu que frases!
I ja anem a bufarse, quedem en el wanabia, ningú acudeix a l'hora, són coses que ens pertoca. Arriba el 21 tot es bon humor, arriba el 22 amb la Resaka major.
La capitanía, l'esquadra cantant i els villeneros volennos matar, MATAR MATAR.
I el K- Alí-Motxo desfila així:

1- Got en la mà.
2- El puro encés.
3- Rallà d'espasa.
4- Entrà en la plaça.


( Versió kalimotxera del "chiqui-chiqui", dedicada als kalís per a aquestes festes '08, que tants records ens deixen)

Cançons que passaran a la història Kalimotxera.